mandag 15. juli 2013

Vurderer å gi opp?

Ja, bloggen her. Vanskelig å holde den i livet ser jeg. Jeg vurderer å la være. Men så vil jeg jo så innmari gjerne være en del av den norske blogg-verden.
Det er flott med den tyske allverdens bloggen, den har jeg jo hatt i 10 år, den må bare leve. Selv om jeg tilstår at det ikke er enklere å mate den. Med alle disse sosiale mediene ved siden av. Facebook både privat og Quiltekunst-sida. Instagram, Twitter og allverdens annet.
Jo, så skal jeg jo lese alle bloggerne som er spennende, følger noen på Twitter og andre her og der. Så skal jeg endelig lære med hvordan jeg kan lokaliseres på Googlemaps og jeg skjønner fremdeles ikke samspill av Instagram og Foursquare. Åh, så var det en nettbutikk - heldigvis trengs den ikke å holde særlig oppdatert for tiden, jeg skal jo bytte platform og holder på med salg.
Gidder rett og slett ikke å legge inn de fine grå-prikkene fra Moda. :-(

Så alt dette gjør at jeg ikke vet om jeg vil legge siden ned eller ikke.
Det er jo fint det andre norske bloggere syr, men jeg liker best store tepper og for min del er det så fryktelig mye småting som produseres her til lands. Jeg savner litt Mod-quilts, selv om jeg ikke kan si at jeg selv syr særlig mye av det som går under modern nå for tiden. Jeg liker nemlig ensfargete stoffer bare hos andre, men selv vil jeg heller ha litt mønstrete jeg.

Time will show.2 kommentarer:

 1. Du vil bli savnet hvis du ikke fører bloggen videre.
  Dine quilter er en stor inspirasjon for meg!
  Heldigvis får jeg jo sett noe av det på klubben ;-)
  Sommerklem fra meg.
  ( PS jeg skjønner godt at alle sosiale medier kan ta helt overhånd !)

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, den fikk jeg ikke sett engang, siden kommentarer kommer inn på min ubrukte gmail ser jeg :-(

   Æ må bare se litt hvordan jeg skal føre dette videre. Kanskje jeg kan innlemme det litt bedre i den nye nettbutikk-plattformen. Hm....men det går jo alt så mye tregere enn jeg trodde...som vanlig...

   Slett